luttenberg in madiwodovrijdagshow

Nathalie bekent dat zelfs dat ze in eerste instantie dacht dat het om een geintje ging. “Ik weet niet wat er gaat gebeuren en of ze überhaupt langskomen. Ik hoop niet dat het een grap is.” En mocht de presentator van het BNN-programma nou daadwerkelijk langskomen dan heeft ze nog geen idee wat er gaat gebeuren. “Wat dat betreft is het allemaal een verrassing. Ook voor ons. We zullen wel zien wat er gebeurt.”

Vanavond zullen we weten of de Luttenbergse paardenmelkerij-/fokkerij in het programma van Filemon Wesselink en Paul de Leeuw komt. Stem dus om 21.50 uur af op Nederland 3, want dan begint de MaDiWoDoVrijdagShow.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.