Home / archiefcentraal / leer werkt aan nieuwe aanvraag kebabzaak

leer werkt aan nieuwe aanvraag kebabzaak

De eigenaar van het pand werkt aan een nieuwe aanvraag voor een bouwvergunning. De bezwaren wat betreft zijn vorige aanvraag, gaan over de lichtvervuiling die de (toekomstige) lichtbakken aan het pand gaan veroorzaken. “Lachwekkend gewoon,” vertelt Leer. “Lichtvervuiling, ik moest eerst uitzoeken wat het was. Waar hebben we het over? Twee lichtbakken van anderhalve meter.”

Leer heeft ondertussen al wel een klussenbedrijf in de arm genomen, dat het pand in het centrum van Heino inricht als horecazaak. “Vorige week zijn de toiletten geplaatst.” De komst van de kebabzaak loopt door de bezwaren flink wat vertraging op. “Verrekte vervelend, maar we laten ons niet uit het veld slaan.”

Lees ook

Coöperatie Welsum Duurzaam op zoek naar deelnemers

WELSUM – Coöperatie Welsum Duurzaam houdt op donderdag 4 november een voorlichtingsavond in dorpshuis de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.