landstede neemt intrek in ivoor

Ivoor is een uniek project. “Het is een Multi sociale voorziening in het groen,” vat directeur Evert Helfferich van Landstede in één zin samen. “Ivoor staat voor integratie, vrijwilligers, onderwijs, Overijssel en Raalte. De bouw is een project van eigenaar Hennie Groote Wolthaar, die ook conciërge is bij Landstede. Hij wil er een multifunctioneel plattelandsbedrijf van maken.”

Ivoor omvat een bedrijf, waar alle doelgroepen die er gevestigd zijn, zoveel mogelijk aan meewerken. Die doelgroepen zijn zeer divers. Zo heeft Trias Jeugdhulp er een logeerhuis en dagbesteding voor jongeren met een ontwikkelingsprobleem. Er wonen twintig mensen met een beperking, begeleid door Zozijn. Deze organisatie organiseert er ook dagbesteding en kinderopvang. KOOS Kinderopvang verzorgt een kindercentrum voor kinderen van nul tot vier jaar en biedt buitenschoolse opvang. Er is een atelier voor kunstzinnige mensen. En Landstede biedt er onderwijs in drie lokalen met een kleine kantine.

“Op Ivoor kunnen studenten van onze groenopleidingen volop praktijkervaring opdoen, op uitvoerend en coördinerend niveau,” vertelt Helfferich.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.