kunst om dalfsen ook in lemelerveld

In het Atelier Achter de Ovens zijn de zussen Pieper aan het werk, zij brengen een expositie met als thema Het Volle Leven. Verder in de straat, in De Schuure van Alina Heerink, wordt de bezoeker verrast door keramiek en schilderijen van Rie Horsman uit Heino. Elly Provoost uit Colmschate exposeert beelden in de tuin. Bij de Heileuver is een binnenexpositie van Joke, met als thema De Oogst en op het Erf, vindt een kleine kunstmarkt plaats waar voor iedereen wel wat te beleven valt.

Op al deze kunstpunten is regelmatig muziek te horen en is er voldoende tijd voor gezelligheid en een praatje met de kunstenaars. Het hele programma is te vinden op staging2.kunstomdalfsen.nl of te lezen in de catalogus die in Lemelerveld en ver daar buiten ruimschoots te verkrijgen is. Alle kunstpunten zijn gratis toegankelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.