kunst en kitchen fair bij de horsthoeve

Zowel zaterdag als zondag exposeert de uit Heeten afkomstige Femke Wijma haar keramiekobjecten in en om het Theehuis. Femke maakt van klei veelal kleurrijke gebruiksvoorwerpen zoals potten, schalen en wijnkoelers die zij beschildert met florale motieven. Mirjam’s Keukenbrigade uit Lochem presenteert op zaterdagavond om 18.00 uur in de tuin en op het terras van het Theehuis een landelijke aanschuiftafel. Zij serveert een culinair verrassingsmenu van drie gangen. Je kunt je tot woensdag 18 mei aanmelden om een plaats aan tafel te bespreken. Dat kan via 06-23614237.\

Zondag 22 mei staat er nog veel meer op het programma. Marquerite Koekkoek uit Raalte biedt een kijkje in de wereld van de luxe patisserie en laat zien hoe je op originele wijze taarten decoreert. Ton IJsseldijk, de uit Lettele afkomstige ambachtelijke bakker, is aanwezig met in de houtoven gebakken brood. Kinderen mogen hun eigen broodjes maken en bakken. Patricia Vreugdenhil pakt uit met ‘de Gulle Mand’, ze biedt allerlei lekkernijen op de verschillende terrassen om de boerderij. Je kunt zelfs met een rijkelijk gevulde picknickmand gaan schilderen in de wei of in de boomgaard.

Atelier Vera Aa biedt geïnteresseerden de mogelijkheid om te schilderen. Resultaten van haar leerlingen worden geëxposeerd in het atelier. Vera presenteert op zondag de Graffity workshop ‘Paradiso Verde’. Deze groepsactiviteit vormt de aftrap van een aantal nieuwe projecten speciaal bedacht voor jongeren. Ook erg leuk voor bijvoorbeeld een vrijgezellen-, familie-, of vriendendag. ‘Actief & creatief beelden maken’ is het volgende nieuwe project.

Ton Frazer uit Nijmegen exposeert een vijftigtal pentekeningen, stuk voor stuk unica. Met een grafische precisie creëert hij fantasievolle impressies van natuurlijke patronen, dieren en vissen in zwart wit gecombineerd met goud of zilver.

Sandra Kapteijns van Schoonheidssalon Amaryllis uit Raalte geeft op deskundige wijze kleuradviezen voor make-up en laat de mogelijkheden van NailArt zien. Kinderen worden geschminkt door Agnes Eisses.

De Horsthoeve is beide dagen geopend tussen 11.00 en 17.00 uur. De toegang is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.