Home / archiefcentraal / kookcursus voor mannen smaakvol afgesloten

kookcursus voor mannen smaakvol afgesloten

Een aspergesoep vooraf, een stoofpotje met gehaktballetjes in tomatensaus met daarbij een voorjaarssalade, als tussengerecht een peren-appel-amandelcake en als afsluiter Griekse yoghurt. Daarnaast zet je nog een lekker glaasje wijn, waarmee de culinaire avond helemaal compleet is. Het klinkt als het menu van een toprestaurant, maar niks is minder waar. Het menu werd bereid door de cursisten van de kookcursus voor mannen.

Aanvankelijk was er eerst één cursus gepland , maar omdat er zoveel mannen belangstelling voor het koken hadden, zijn er nog twee cursussen bij gepland. De mannen mochten de laatste avond van de voorjaarscursus een introducé meebrengen, om hun kunsten te laten proeven. En dat deden de introducés natuurlijk graag.

Landstede Welzijn probeert het komend najaar opnieuw een soortgelijke cursus in de steigers te zetten. In het nieuwe programmaboekje dat in augustus uitkomt, staat hierover alle informatie.

Lees ook

De Lemeler begraafplaats is weer up-to-date

LEMELE – De in september vorig jaar gestarte renovatie van de bijzondere begraafplaats in Lemele …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.