Home / archiefcentraal / kille twentenaar mag van rechter drammen

kille twentenaar mag van rechter drammen

De rechter heeft maandagochtend een 24-jarige Twentenaar vrijgesproken wegens het stoken van onrust op 10 oktober vorig jaar bij de deur van de Leeren Lampe. Volgens eigen zeggen wilde hij alleen maar naar binnen om beschutting te zoeken tegen de kou van buiten. De beveiliging van de Raalter discotheek wilde daar echter niets van weten en weigerde de man.

Eerder wilde de jongen al naar binnen, maar mocht dat niet omdat hij te veel gedronken zou hebben. Omdat zijn vrienden wel binnen waren en de man al geruime tijd buiten vertoefde probeerde hij nogmaals binnen te komen. Dat lukte niet, waarop de Twentenaar vol bleef houden dat hij naar binnen wilde. De beveiliging was daar niet van gediend en heeft toen de politie ingeschakeld. De onruststoker heeft een nacht doorgebracht in de cel, waar hij nog meer af mocht koelen. De rechter toonde begrip voor de reactie van de Twentenaar, die vervolgens werd vrijgesproken.

Lees ook

N35 tussen Nijverdal en Wierden vrijdagnacht afgesloten

REGIO – In verband met onderhoudswerkzaamheden is de N35 tussen Nijverdal en Wierden op vrijdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.