Home / archiefcentraal / kapper knipt dagje gratis voor goede doel

kapper knipt dagje gratis voor goede doel

Patricia Deventer, kapster aan huis in Raalte, heeft de hele vrijdag mensen gratis van een nieuw kapsel voorzien. Nou ja, gratis… Een knipbeurt in ruil voor een vrije gift aan het goede doel. Alpe d’HuZes.

Hoeveel Deventer tot nu toe opgehaald heeft, weet ze niet. “Vanavond gaan we pas kijken hoeveel er totaal inzit.” En dan kan er nog een leuke bonus komen. Als de opbrengsten de 250 euro overstijgen, dan gaat schoonvader Jan Deventer ook nog op de kappersstoel zitten: Kaal.

De aanloop vrijdag is ronduit goed te nomen. “Mensen willen gewoon graag meedoen. Ze komen er speciaal voor langs. Ook als ze eigenlijk niet geknipt hoeven te worden, dan hoor je: ‘epileer mijn wenkbrauw maar’,“ vertelt Patricia.

Extra klanten passen vrijdag niet meer in het schema van de kapster. Ze zit al helemaal volgeboekt. De eindopbrengst en foto’s van de kale schoonvader worden nagezonden.

Lees ook

Gratis schooltas voor brugklassers via Leergeld Salland

RAALTE – Gezinnen, met schoolgaande kinderen, die het niet breed hebben, komen mogelijk in aanmerking …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.