Home / archiefcentraal / justin marijn mick luuk en ruby winnen

justin marijn mick luuk en ruby winnen

Justin Voppen, Marijn Beijer, Mick Feikens, Luuk Meijer en Ruby Feikens hebben woensdag de Rabo Dikke Banden Race in Olst gewonnen. De race ging vooraf aan de finish van de Olympia’s Tour in het dorp.

De Dikke Banden Race werd georganiseerd voor basisschoolkinderen uit de gemeente Olst-Wijhe. Na de jeugdrace konden de jonge wielrenners zich vermaken in het ‘kinderdorp’, dat natuurlijk wel nadat de winnaars gehuldigd werden. De huldiging werd verzorgd door Johannes Oegema met aan zijn zijde de jarige jeugd-rondemiss.

Lees ook

Gratis testamentcheck bij alle locaties Notariaat Salland

HEINO/WIJHE – Notariaat Salland haakt op vrijdag 18 juni weer aan bij de Landelijke Testamentcheckdag. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.