Home / archiefcentraal / jonge leden heemruiters actief in hellendoorn

jonge leden heemruiters actief in hellendoorn

Vier jonge leden van de Heemruiters uit Mariënheem hebben zaterdag meegedaan aan een spelletjes- en bixiecouncour in Hellendoorn. Op een prachtige locatie met veel buitenactiviteiten konden zowel pony als amazone hun hart ophalen.

De dag begon met een verkleedpartij, wat voor enkele pony’s niet echt een succes bleek. Daarna werd er een dressuurproef verreden waarbij Romy van Veen de tweede plaats veroverde. In de middag werd er gesprongen, waarbij helaas niemand in de prijzen viel. Het scheelde slechts een of twee punten.

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.