Home / archiefcentraal / jeugd clubkampioenschap hoogerheyne

jeugd clubkampioenschap hoogerheyne

Alle deelnemende jeugdleden ontvingen een lekkere traktatie en een herinneringsvaantje. Volgens de organisatie was het een zeer geslaagde ochtend, mede dankzij alle enthousiaste badmintonners, helpende ouders en de voorbereiding door trainers, jeugdcommissie en bestuur.

Winnaars

Bij de meisjes enkel zijn dat Mauk, May Lynn, Helena en Anouk. Bij de jongens enkel zijn dat Daniël, Matthijs en Tim. Meisjes dubbel: Mauk – May-Lynn en Eva – Mariëlle. Jongens dubbel: Daniël – Mark en Falco – Tim. Gemengd dubbel: Tom – Anneloes, Matthijs – Kelly en Falco – Helena.

Lees ook

Plannen nieuwe inrichting N337 bij Den Nul en Olst ter inzage

ZWOLLE – De plannen voor een nieuwe inrichting van de Rijksstraatweg (N337) in Den Nul …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.