in de brand steek seizoen verlengd

Wie in Raalte z’n paasvuur nog in de fik wil steken, heeft daarvoor de tijd tot en met komende vrijdag 27 mei. Daarna kan het niet meer. Tijdens Pasen mocht je het paasvuur niet aansteken wegens de droogte. Om bewoners toch nog de kans te geven van de troep af te raken, is het in de brand steek-seizoen korte tijd verlengd.

Daarna mag je ook geen ander snoeihout meer verbranden. Wie nog wat heeft liggen moet wachten tot 1 oktober. In alle gevallen moet je wel eerst een vergunning aanvragen. Dat kan op de site van de gemeente Raalte. Daarvoor moet je zijn bijapv@raalte.nl.

De mensen die een ontheffing hebben voor het branden van snoeihout moeten dat drie dagen van tevoren melden (daarvan zijn zij op de hoogte). Dan kunnen ook de brandweer en politie op de hoogte worden gebracht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.