ik lekker fit op heideparkschool afgesloten

Het project ‘Ik lekker fit’ op de Heideparkschool in Lemelerveld is woensdag afgesloten. Alle klassen van de school traden samen met een breakdanser op, dat trok veel publiek. Na de start op 27 april, met ochtendgymnastiek, deden de leerlingen allerlei activiteiten zoals een bewegingscircuit in en om de school, judolessen en uiteraard veel groente en fruit eten.

Na de meivakantie pakte de school de draad weer op. Er kwam bezoek bezoek van de diëtiste Angela Schokker van Carinova. Zij vertelde wat gezonde voeding is. Ook deden leerlingen mee aan de ‘Ik lekker fit’-loop.

Groep 8 organiseerde met een aantal moeders een heerlijke gezonde lunch voor de hele school. Tot slot was dan woensdagvond de grote afsluiting, elke groep had een dans ingestudeerd.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.