iedereenmaghetwetennu betrekt eigen kantoor

“Het aantal orders is verdubbeld. Nu we een eigen kantoor hebben, is het ook gemakkelijker om klanten te ontvangen. Dat doe je thuis immers niet zo snel, terwijl veel mensen uit de regio wel graag even langs willen komen. Ons eigen kantoor is dan ook een logische nieuwe stap.”

Erna Koolhof begon haar carrière als grafisch vormgeefster. Na de geboorte van haar eerste kind richtte ze haar eigen reclame/vormgevingsbureau op. “Al snel kreeg ik vragen van vrienden om geboortekaartjes voor hen te maken. Dat vond ik zo leuk en dat nam zo’n vlucht dat ik besloot een eigen webwinkel voor kaarten op te richten. ”Sinds eind 2007 is Iedereenmaghetweten.NU online. Tijdens haar tweede zwangerschap kreeg Erna versterking van haar schoonzus Inge.

Iedereenmaghetweten.NU biedt geen standaard kaartencollecties, maar een ruim en gevarieerd aanbod dat naar de wens van de ouders kan worden aangepast. Erna en Inge hebben inmiddels vele formats ontworpen. Een foto van de spruit, een ander lettertype, een andere kleur of een extra toevoeging aan het ontwerp? Geen enkel probleem. “Op dit moment zijn tekeningen van bomen en/of vogels heel populair”, vertellen Erna en Inge. “We springen telkens in op de trends van dat moment, zo heeft ons aanbod zich inmiddels flink uitgebreid.” Overigens hoeven geïnteresseerden niet bang te zijn in een onoverzichtelijke zee van mogelijkheden te belanden. Via een uitgekiend keuzemenu op de site beland je zo bij het ontwerp dat je zoekt. “De kaarten zijn ondergebracht in verschillende categorieën”, vertellen Erna en Inge. “Denk aan hip, lief, trendy, stoer, broertje, zusje, noem het maar op. Wanneer je de kaart bij ons bestelt, passen wij wijzigingen in kleur, tekst, ontwerp en opmaak gratis aan. Dat doen we net zo lang totdat de klant tevreden is. Zo ontstaat er elke keer weer een unieke en persoonlijke kaart.”

De aanvragen komen vanuit heel Nederland, maar ook in andere Europese landen weet men de webshop te vinden. “We garanderen goede materialen, net drukwerk en een snelle verzending. Het logo van Iedereenmaghetweten.NU, een gestyleerd tekstballonnetje, geldt nu al als een kwaliteitsmerk en we hopen onze goede reputatie in de komende jaren nog veel verder uit te bouwen.”

Speciaal voor de lezers van Salland Centraal geldt er een speciale aanbieding. Op elke bestelling die geplaatst wordt voor 1 oktober 2011 krijg je 10 euro korting. De actiecode voor de korting is: SC1105. Die dien je in te vullen op de bestelpagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.