huurdersverening in protest tegen plannen

en brandbrief aan minister Donner en de fracties in de Tweede Kamer.

Op vrijdag 20 mei is Huurdervereniging Salland aanwezig op de actiedag van de Woonbond in Utrecht om ook uit Salland het landelijke protest te versterken. Huurdersorganisaties maar ook diverse woningcorporaties en gemeenten hebben grote bezwaren tegen dit kabinetsvoorstel. Ook individuele huurders en woningzoekenden kunnen van zich laten horen. Op de website van de huurdersvereniging staging2.eerstehulpbijhuren.nl kunnen zij hun mening over dit kabinetsvoorstel kwijt bij Tweede Kamerleden. Andere maatschappelijke organisaties worden opgeroepen om zich ook te roeren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.