Home / archiefcentraal / huurdersverening in protest tegen plannen

huurdersverening in protest tegen plannen

en brandbrief aan minister Donner en de fracties in de Tweede Kamer.

Op vrijdag 20 mei is Huurdervereniging Salland aanwezig op de actiedag van de Woonbond in Utrecht om ook uit Salland het landelijke protest te versterken. Huurdersorganisaties maar ook diverse woningcorporaties en gemeenten hebben grote bezwaren tegen dit kabinetsvoorstel. Ook individuele huurders en woningzoekenden kunnen van zich laten horen. Op de website van de huurdersvereniging www.eerstehulpbijhuren.nl kunnen zij hun mening over dit kabinetsvoorstel kwijt bij Tweede Kamerleden. Andere maatschappelijke organisaties worden opgeroepen om zich ook te roeren.

Lees ook

Hoofdrijbaan N340 dik drie weken afgesloten

ZWOLLE – Van vrijdag 6 tot en met maandag 30 augustus wordt de N340 tussen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.