houtdorp olst zoekt vrijwilligers en lakens

Landstede Welzijn Olst-Wijhe houdt in de kindervakantieweek vanaf maandag 29 augustus het houtdorp in de Olsterhof in Olst. Daarvoor is Landstede op zoek naar vrijwilligers vanaf 18 jaar met ervaring in het omgaan met kinderen. Tevens moet je het leuk vinden om met die kinderen hutten te bouwen en andere activiteiten te begeleiden. Je kunt ook helpen bij het schminken, broodjes bakken of andere werkzaamheden.

Het opbouwen van de begint op maandag 29 augustus. Op dinsdag 30 augustus tot en met donderdag 1 september komen de kinderen van 9.30 tot 16.00 uur om mee te doen aan de activiteiten. Vrijwilligers worden om 9.00 uur verwacht. Aanmelden is mogelijk per dag, maar ook voor de hele week.

In de zomer is het ook weer tijd voor de grote schoonmaak. Gooi je oude lakens niet weg, maar lever ze is bij ’t Olde Postkantoor in Olst. De lakens zijn bedoeld voor de kindervakantieweek. Kinderen maken hutten van pallets en versieren deze met lakens en verf.

Om lakens in te leveren of om je op te geven als vrijwilliger, kun je contact opnemen met Landstede Welzijn Olst-Wijhe via 0570-562529 of mailen naar welzijnolst-wijhe@landstede.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.