Home / archiefcentraal / honderden bezoekers op rommelmarkt olst

honderden bezoekers op rommelmarkt olst

Het leek wel alsof de spullen gratis weggegeven werden, vlak voor aanvang van de rommelmarkt op zaterdag in Olst. De toegang tot de markt was afgezet met lint, niet overbodig zo bleek. Achter het lint verzamelde zich een groep bezoekers die niet kon wachten om de markt te betreden.

De rommelmarkt, georganiseerd door de Stichting voor het Behoud van de Olster Dorpskerk, werd dit jaar voor de twintigste keer gehouden. De markt begon om 09.30 uur, om 11.00 uur werd er een veiling gehouden in de kerk.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.