hollenboer trapt seizoen af in het lommerrijk

Höllenboer verzorgt op 29 mei de aftrap van het theaterseizoen in Het Lommerrijk. In het Luttenbergse bostheater vinden deze zomer vijf voorstellingen plaats.

De paden zijn aangeharkt en de rotte planken vervangen. Amfitheater Het Lommerrijk is klaar voor de zomer. En de lokale helden van Höllenboer trappen af. Met ‘liedties, varsies en stukkies’, zoals ze dat zelf zeggen. Waar kan dat beter in dan in hun eigen bakermat?

Met hun toevallige hit Busje komt zo veroverde Höllenboer in 1995 landelijke faam. Gerard Oosterlaar en zanger/gitarist Bas van den Toren ondergingen het met een glimlach. Nooit gewild, wel gebeurd, hard gelachen. Met één groot nadeel: voor het grote publiek bleven ze daarna altijd de jongens van het busje. In Luttenberg weten ze wel beter. Höllenboer maakt prachtige liedjes en conferences. Puntige teksten, verpakt in droge humor, gebracht in het Algemeen Beschaafd Sallands. En het thuispubliek krijgt meer duo dan ooit. Naast Gerard en Bas schuift zanger/gitarist Hans Nieuwenhuis aan voor de muzikale ondersteuning. De toegangsprijs bedraagt zes euro.

Na Höllenboer biedt het Lommerrijk een gevarieerd programma met klassieke muziek (het Domstad Ensemble, 19 juni), dans (Ralda, 17 juni), jazz (Sunny Side Jazzband) en kindertheater (Man & Muis, 4 september). De voorstelling begint om 14.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.