Home / archiefcentraal / hollenboer trapt af in het lommerrijk

hollenboer trapt af in het lommerrijk

Höllenboer verzorgt op 29 mei de aftrap van het theaterseizoen in Het Lommerrijk. Aanvang is om 14.30 uur.

Met hun toevallige hit ‘Busje komt zo’ veroverde Höllenboer in 1995 landelijke faam. Gerard Oosterlaar en zanger/gitarist Bas van den Toren ondergingen het met een glimlach. Nooit gewild, wel gebeurd, hard gelachen. Met één groot nadeel: voor het grote publiek bleven ze daarna altijd de jongens van het busje. In Luttenberg weten ze wel beter. Höllenboer maakt prachtige liedjes en conferences. Puntige teksten, verpakt in droge humor, gebracht in het Algemeen Beschaafd Sallands. En het thuispubliek krijgt meer duo dan ooit. Naast Gerard en Bas schuift zanger/gitarist Hans Nieuwenhuis aan voor de muzikale ondersteuning. De toegangsprijs bedraagt 6 euro.

Na Höllenboer biedt het Lommerrijk een gevarieerd programma met klassieke muziek (het Domstad Ensemble, 19 juni), dans (Ralda, 17 juni), jazz (Sunny Side Jazzband) en kindertheater (Man & Muis, 4 september). Meer informatie op www.amfitheaterhetlommerrijk.nl

Lees ook

Raalter college akkoord met bestemmingsplan voor locatie Marissink

RAALTE – Het Raalter college van B&W is akkoord met het bestemmingsplan voor plan Marissink …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.