Home / archiefcentraal / hevo gaat weer beachen

hevo gaat weer beachen

Het eerste Beach toernooi van vorig jaar krijgt dit jaar een vervolg. Ook dit jaar dus weer beachen in de buitenbak van de manege van de Gunne ruiters in Heino.

Het toernooi maakt deel uit van een circuit waarmee de deelnemers punten kunnen verdienen voor het kampioenschap van Oost-Nederland en zich hiermee kunnen plaatsen voor het Nederlands kampioenschap.

Bij dit toernooi spelen de deelnemers twee tegen twee. Het toernooi is bedoeld voor dames en heren die lid zijn van Nevobo. Inschrijven kan alleen via de site van Nevobo Oost-Nederland.

Op de tweede dag is het toernooi voor recreanten en wordt er vier tegen vier gespeeld. Deze dag is het toernooi voor de jeugd, heren en gemengde teams. Omdat er vorig jaar in de poules nogal wat niveau verschil voorkwam, kan je dit jaar ook inschrijven op sterkte.

Deelnemers van buiten Heino zijn ook van harte welkom. Inschrijven kan nog twee dagen voor het toernooi, dus op 23 juni. Het toernooi vindt plaats op 25 en 26 juni. Het inschrijfformulier staat op www.hevo-volleybal.nl.

Lees ook

Broeklandse amazone doet mee aan EK springen in Le Mans

Sylvie Ruissen: ‘Na mijn ongeluk begin 2020 heb ik er hard voor moeten knokken’ BROEKLAND …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.