het hoftheater is het culturele hart van salland

De nieuwe ondertitel van het HOFtheater is ‘Hét Culturele Hart van Salland’. Afgelopen week vroeg de brede cultuurorganisatie HOF aan de inwoners van Salland en haar eigen vrijwilligers om mee te denken over een nieuwe ondertitel. De ondertitel ‘Hét Culturele Hart van Salland’ kwam meerdere malen per e-mail en Twitter binnen en werd gisteravond tijdens de seizoensafsluiting voor de vrijwilligers van HOF democratisch gekozen tot winnaar.

De ondertitel van TOF was ‘Hét Culturele Hof van Salland’. Met de wijziging naar HOF zou dit een herhaling van het woord ‘hof’ inhouden. Volgens het team van HOF voldeed deze ondertitel niet meer. Vandaar dat zij een oproep deden onder de vrijwilligers en medewerkers, maar ook via de pers, hofinsalland.nl, de nieuwsbrief en Twitter, om mee te denken over een nieuwe ondertitel. Tientallen mails met vaak meerdere suggesties kwamen naar aanleiding van die oproep binnen bij de organisatie.

Tijdens de seizoensafsluiting voor vrijwilligers en medewerkers afgelopen donderdagavond heeft HOF een stemronde gehouden onder de aanwezigen. Veruit de meeste stemmen gingen naar ‘Hét Culturele Hart van Salland’. Het team is blij met de uitkomst: “Het is een kleine wijziging ten opzichte van de vorige ondertitel, maar het dekt net zo goed de lading dat we een brede cultuurorganisatie voor heel Salland zijn.” Onder HOF, Hét Culturele Hart van Salland vallen op dit moment het HOFtheater, HOFverhuur, HOFadvies en HOFeducatie. Meer informatie is te vinden op staging2.hofinsalland.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.