Home / archiefcentraal / hemelvaartsdag met de fiets op stap

hemelvaartsdag met de fiets op stap

De traditie van fietsen op Hemelvaartsdag is wel wat ‘verwaterd’. Toch gaan er nog in alle vroegte een aantal fietsers op pad. Zo ook de ‘Donderdagmorgengroep’. 1 juni vertrekken zij vanaf Sporthal Hoogerheyne aan de Brinkweg in Heino.

Er wordt ongeveer een route van 65 km gefietst. In Colmschate wordt er aangelegd bij een ‘bekend’ adres. De fietstocht begint om 07.00 uur in de ochtend. Wil je aansluiten bij deze groep fietsers dan ben je erg welkom. Voor meer informatie kan je bellen met Henk Voskamp, 0572 – 392621

Lees ook

Daggenvoorde Keuken & Interieur naar De Zegge VII

RAALTE – Daggenvoorde Keuken & Interieur heeft een kavel van ruim 2600 vierkante meter gekocht …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.