heinoers kunnen naar buiten na actie winkeliers

Met de gewonnen waardecheques van twee hoveniers, een tuinset, een hogedrukreiniger, tien abonnementen voor zwembad de Tippe en een grasmaaier kunnen de prijswinnaars van de voorjaarsactie van de Heinose Winkeliersvereniging flink uit de voeten in de buitenlucht.

Twee weken lang konden klanten hun kassabon in een ton doen en mee dingen naar diverse (zomerse) prijzen. Maandagavond werden de prijzen van de voorjaarsactie van de Heinose Winkeliers uitgereikt.

De familie Knuivers en de familie Bleumink wonnen beide een waardecheque ter waarde van 250 euro van Hovenier Barrie Dijkman en Hovenier George van der Vechte. Familie Dorgelo won een tuinset die beschikbaar werd gesteld door Welkoop Heino. De families Rijkhof, Kremers en Engels wonnen van Multimate Heino respectievelijk een Hogedrukreiniger een grasmachine en een stofzuiger. Daarnaast reikte Wethouder De Groot samen met Joke Derksen van afdeling sport van de Gemeente Raalte 10 seizoensabonnementen van Zwembad de Tippe uit aan de families Roesink, de Weerd, Pieters, van de Kolk, Mensink, Meiberg, Schokker, Weertman, Hulshof en van Vilsteren. Deze abonnementen werden door de HWV en de Gemeente Raalte beschikbaar gesteld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.