Home / archiefcentraal / heiki laing uitgeschakeld door knieblessure

heiki laing uitgeschakeld door knieblessure

Motorcrosser Heiki Laing uit Haarle is tijdelijk uitgeschakeld door een knieblessure. Laing heeft wat bloed in zijn knieholte, maar bij inspectie in het ziekenhuis van Nijmegen bleek dat de kruisbanden nog in tact zijn. Door zijn kwetsuur mocht Laing afgelopen zondag niet deelnemen aan de wedstrijd in Delfzijl.

Laing heeft flink last van zijn knie, lopen gaat slecht en fietsen gaat redelijk. De volgende dokterafspraak is aanstaande vrijdag. Dan wordt er onder meer bepaald of de Haarlese motorcrosser zondag deel kan nemen aan de wedstrijd in St. Isidorushoeve. Heiki hoopt deze wel te kunnen rijden zodat de schade in de competitie enigszins beperkt blijft.

Lees ook

Pubquiz van KBO/PCOB in Trefpunt Heeten

HEETEN – De KBO/PCOB 55 afdeling Heeten pakt de draad weer op. Het activiteitenprogramma begint …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.