heiki laing uitgeschakeld door knieblessure

Motorcrosser Heiki Laing uit Haarle is tijdelijk uitgeschakeld door een knieblessure. Laing heeft wat bloed in zijn knieholte, maar bij inspectie in het ziekenhuis van Nijmegen bleek dat de kruisbanden nog in tact zijn. Door zijn kwetsuur mocht Laing afgelopen zondag niet deelnemen aan de wedstrijd in Delfzijl.

Laing heeft flink last van zijn knie, lopen gaat slecht en fietsen gaat redelijk. De volgende dokterafspraak is aanstaande vrijdag. Dan wordt er onder meer bepaald of de Haarlese motorcrosser zondag deel kan nemen aan de wedstrijd in St. Isidorushoeve. Heiki hoopt deze wel te kunnen rijden zodat de schade in de competitie enigszins beperkt blijft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.