grote kleding en flessenopbrengst door scouting

Scouting Raalte heeft afgelopen zaterdag een grote inzamelingsactie van statiegeld flessen en kleding in Raalte gehouden. Leden in de leeftijd vanaf vijf jaar zijn ’s morgens vroeg de wijken van Raalte ingegaan om langs de deuren in te zamelen. Al snel bleek het aanbod van kleding en statiegeld flessen enorm te zijn. Menig maal zijn verschillende wijken voorzien van nieuwe big bags om de inzameling te voort te zetten. In totaal zijn er bijna vierduizend stuks statiegeld flessen opgehaald.

Alle kleding die op de dag is ingezameld door scouting Raalte is op dezelfde dag afgeleverd bij het Heetens hulpgoederencentrum Filipijnen. Een behoorlijke berg waarmee deze organisatie de minder bedeelde mensen op de Filipijnen kan helpen. Meer info op is te vinden op staging2.hhcp.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.