Home / archiefcentraal / grote kleding en flessenopbrengst door scouting

grote kleding en flessenopbrengst door scouting

Scouting Raalte heeft afgelopen zaterdag een grote inzamelingsactie van statiegeld flessen en kleding in Raalte gehouden. Leden in de leeftijd vanaf vijf jaar zijn ’s morgens vroeg de wijken van Raalte ingegaan om langs de deuren in te zamelen. Al snel bleek het aanbod van kleding en statiegeld flessen enorm te zijn. Menig maal zijn verschillende wijken voorzien van nieuwe big bags om de inzameling te voort te zetten. In totaal zijn er bijna vierduizend stuks statiegeld flessen opgehaald.

Alle kleding die op de dag is ingezameld door scouting Raalte is op dezelfde dag afgeleverd bij het Heetens hulpgoederencentrum Filipijnen. Een behoorlijke berg waarmee deze organisatie de minder bedeelde mensen op de Filipijnen kan helpen. Meer info op is te vinden op www.hhcp.nl

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.