groen niet alleen een ondernemersfeestje

Hoewel het thema misschien anders doet vermoeden, is het concert ‘Dromen, Denken, Durven, Doen!’ niet een voorstelling voor louter ondernemers. Groen: ‘Elke muziek- en theaterliefhebber zal er van genieten. Bij het componeren heb ik daar zoveel mogelijk rekening mee gehouden. “De symfonische-rockstijl zal voor de veertigers misschien het meest herkenbaar zijn, omdat die leeftijdscategorie opgegroeid is met Pink Floyd, Marilion en Camel, maar ik weet zeker dat de muziek ook jongeren en 50-plussers zal aanspreken.”

Ook bij de casting is rekening gehouden met een breed publiek. Jamai Loman ‘zingt’ de rol van de ondernemerszoon die zijn ambities nauwelijks kan beteugelen. “Jamai is vooral te zien in musicals. Hij wil een beetje van zijn musical-imago af, vandaar dat hij meedoet aan onze rockopera”, vertelt Groen. Jamai werd vorig jaar nog verkozen tot beste zanger van Nederland. “Het is natuurlijk fantastisch dat hij zich committeert aan onze productie. Hij is een echte alleskunner en daarbij spreekt hij ook nog eens een groot publiek aan. In de voorstelling zal Jamai de tegenspeler zijn van Ernst Daniel Smid, een prachtige combinatie van stemmen.”

‘Dromen, Denken, Durven Doen!’ wordt uitgevoerd op 18 juni in Theater de Spiegel in Zwolle. Groen: “We hebben overwogen om de voorstelling in een kleinere setting op te voeren. Maar daar zijn we snel van afgestapt. De entourage is namelijk net zo belangrijk als de voorstelling.” De Spiegel is een van de belangrijkste theaters in de regio. Het is hét huis voor bekende namen en grote producties als opera’s, musicals en grote balletten. ‘Dromen, Denken, Durven Doen!’ zal uitgevoerd worden in de grote zaal van De spiegel en biedt plaats aan negenhonderd bezoekers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.