Home / archiefcentraal / groen licht voor appartementen heino

groen licht voor appartementen heino

l.

Piet Pont (VVD) roemde de plannen die er lagen. “Blij dat er eindelijk gebouw kan worden.” De voorstanders van de bouwplannen onderkenden zijn woorden. SP en LA hadden geen goed woord voor de plannen over. “Vanaf het begin bleek al dat het geen succes ging worden. Een gebouw van stadse allure past niet in het dorp,” aldus Harry van Kampen van de SP. Ook Egbert den Daas had weinig goeds over voor de plannen. “Een opgepimpte blokkendoos van vier bouwlagen, dat past niet in het aanzien van de Dorpsstraat.” Volgens Den Daas hebben de omwonenden al te kennen gegeven dat ze doorprocederen tot de Raad van State aan toe.

Maar met drie tegenstemmen haalde het verzet weinig uit in de raad, want de andere partijen stemden voor.

Lees ook

Het levenswerk van Frits Offenberg

Raaltenaar al vele jaren bezig om volledige geschiedenis van gemeente Raalte en inwoners te documenteren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.