gratis kennismaken met tennis

Wie eens wil proeven van tennis kan dat gratis doen in Lierderholthuis. Tennisvereniging Lierderholthuis Laag Zuthem biedt namelijk de mogelijkheid om op alle zaterdagmiddagen tussen 21 mei en 11 juni gratis te komen spelen. Dat kan tussen 15.00 uur en 18.00 uur. Het enige dat van je gevraagd wordt, je e-mailadres.

Op deze manier wil de tennisclub de mensen in Lierderholthuis en omgeving kennis laten maken met de ongedwongen sfeer op de baan. Natuurlijk hoopt de club ook op nieuwe leden. Geïnteresseerden moeten zelf zorgen voor sportkleding, schoenen met gladde zolen en een racket. Voor meer info: Maarten Metz

(06 – 487 55 795 of maarten@ontwerpbureaulood.nl )

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.