grand slamm party in de leeren lampe

De Leeren Lampe presenteert op zaterdag 4 juni de Grand Slamm Party. De muzikanten van Slamm hebben jarenlange ervaring met allerlei soorten podia, van groot tot klein, van feesttent tot bruine kroeg. Volgens eigen zeggen zijn zij de band die uitblinkt in professionaliteit en plezier op het podium.

Slamm vormt samen met de vaste licht- en geluidsmensen een hecht team met één gemeenschappelijk doel: het publiek de ultieme muzikale feestavond bezorgen. De band luistert graag naar de wensen van het publiek om de avond echt tot een feest te maken. Tevens zijn deze avond aanwezig het RedBull promoteam, DJ Kahera en resident DJ’s.

De avond duurt van 22.00 tot 2.30 uur. Entree bedraagt 8,50 euro. Members betalen 7 euro. De minimale leeftijd om binnen te komen is zestien jaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.