goois luttenbergse tennisters halen 386 euro op

Het was decadent vertoeven vrijdagavond op de feestavond van Tennisvereniging Luttenberg. Het thema van het feest was ‘Gooische Dames’ en daar wisten de genodigden van het feestje wel raad mee. Eén van de Goois-Luttenbergse dames liet zich zelf brengen in een auto met chauffeur, betrad het feest over de rode loper en werd ontvangen met een heerlijk aperitief: een scrapino.

Het themafeestje werd georganiseerd voor het goede doel. Voor de stichting Join4Energy werd een veiling gehouden. De stichting zet zich in voor mensen met een energiestofwisselingsziekte. Opbrengst van de veiling was 386 euro. “Alleraardigst natuurlijk,” om in Gooise termen te blijven.

Eén van de aanwezige dames gaat op 12 juni per fiets de Mont Ventoux beklimmen, 1909 hoog, totale fietsafstand 22 kilometer. Dat ook voor Join4Energy. Doneren aan de stichting kan via staging2.join4energy.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.