Home / archiefcentraal / gezonde week op basisschool de rietkraag

gezonde week op basisschool de rietkraag

Basisschool De Rietkraag in Raalte stond afgelopen week in het teken van ‘Gezondheid’. Als opening van ‘de Gezonde Week’ werd maandag een dansworkshop gegeven. Lufestyle Centre Raalte liet de hele school dansen. Daarnaast was er op de openingsdag een gezonde lunch van Bakkerij van der Most en de C1000 in Raalte-Noord.

Verder stonden lessen in het teken van gezondheid, waren er activiteiten onder leiding van studenten van Landstede SportEve, werd er aandacht besteed aan Kleuterdans, aan calorieverbruik tijdens het schoolzwemmen en er was een gezamenlijk beweeglied.

Vrijdag sloot de school de week af met het zogenoemde ‘Klassenwerk’, waarbij ook aandacht was voor gezond eten en bewegen. De school kijkt terug op een zeer gevarieerde en geslaagde week. Het project gezondheid wordt nog niet helemaal opzij geschoven, want De Rietkraag krijgt nog een aantal weken gratis groente en fruit aangeleverd vanuit een aanbod van ‘Schoolgruiten’.

Lees ook

Koninklijke Onderscheiding voor John Veldkamp uit Welsum

WELSUM – John Veldkamp heeft op zondag 19 september, tijdens het afscheid van hem als …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.