Home / archiefcentraal / gezochte man probeerde kleding te stelen

gezochte man probeerde kleding te stelen

De man die vrijdagmiddag gezocht werd tijdens een Burgernetactie van de politie, gedroeg zich vreemd in een aantal winkels in Raalte. De man van ongeveer 35 jaar probeerde bij één winkel meerdere kledingstukken te stelen.

Het gaat om een blanke tot lichtgetinte man van ongeveer 35 jaar met een klein ringbaardje en een tatoeage in de vorm van een sterretje op zijn arm. Hij droeg een blauwgrijze pet, een blauwe spijkerbroek en een bruine suède jas. Hij was in het bezit van een oude fiets en werd voor het laatst gezien op de Schoolstraat. De man werd, ondanks een tweetal tips, niet meer aangetroffen.

Lees ook

Drie leuke fietsroutes in de regio

(Advertorial) REGIO – Wij durven te beweren dat Salland een van de mooiste streken van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.