Home / archiefcentraal / gewoon carolien opladen van je energie

gewoon carolien opladen van je energie

Fantastisch zou het zijn als elk mens elke dag de balans in zichzelf vindt, vanuit de ‘bron’ een overvloed aan energie, liefde en kracht door zich heen kan laten stromen en dat het paradijs op aarde al gevestigd is.

Dat is nu nog niet het geval. Elk mens, ieder op zijn eigen manier, maakt wel steeds meer zijn eigen paradijsje op aarde. Zeker als het vakantietijd is en we onze accu opladen. Dat doen mensen ook op hun eigen manier. De een zit graag met een boek op de bank of in de tuin thuis, de ander fietst per dag tientallen kilometers op de tweewieler voor het goede doel en nog een ander gaat het liefst naar een vijfsterren hotel in het buitenland waar hij/zij door allerlei luxe omringd is.

Steeds meer tot rust komen. Waarderen dat die rust er is. Als er steeds meer gevoel van rust en vrijheid in je is, leef je meer mee met het verhaal, vergeet je regeltjes meer en bedenk je originele oplossingen voor zaken op je pad. Je laat je ‘ik’ wat meer los. Dan kan ‘dat wat meer is’, je nog meer in balans maken. Soms kun je je dan verbonden, één voelen met alles wat er om je heen is. Dat noemen we een verlichtingsmoment. Je weet dan steeds meer dat jij meer bent dan alleen je lichaam, je gedachten en je emoties oftewel je persoon. Het geeft je een gelukkig, gelukzalig gevoel. Een gevoel van houden van het Leven. Het Leven zijn. En elk mens, elk dier, elk product, elk stuk van de aarde is deel van dit leven…

Stel dat jij vanuit dit gevoel elk moment van elke dag in het leven staat, welke veranderingen zal dat geven in jouw leven, het leven van je omgeving, je werk, etc. Hoe kun jij vanaf dit moment meer vanuit dit gevoel in het leven staan?

Schrijf gerust je verhaal via info@carolienjonkman.nl of via de site.

Lees ook

Open huis bij Pop Rock Factory

RAALTE – Pop Rock Factory houdt zaterdag 25 september een open huis. Tussen 14.00 en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.