gewoon carolien inspiratie

Op de deel van een boerderij drink ik bij een familie een bakkie koffie. De wat oudere vader voelt zich wat slecht, maakt zich wat zorgen over zijn toekomst. Ik mag hem even groeten in de nette kamer. We krijgen een gesprek over God. De man is gelovig, gaat naar de kerk. Doet in alle rust en liefde wat hij geleerd heeft, maar de woorden in de kerk, gaan zoals hij het zelf zegt ‘het ene oor in en het andere uit’. Ik vertel hem wat van mijn ervaringen, mijn vindtocht naar God, woorden komen vanzelf, lijken ingegeven. En hij zegt zacht: ’dus toch……’ We zijn beide ontroerd. Hopelijk mocht ik hem inspireren te vertrouwen op zijn toekomst.

Via een nieuwsbrief ontvang ik bericht over een meisje van 17 jaar. Akiana heeft vanaf haar vierde levensjaar verschillende spirituele ervaringen gehad. Vanaf deze leeftijd is ze begonnen met tekenen en op haar zesde jaar begon ze met schilderen. Zij heeft vele visioenen en zij kan die door haar schilderwerken vertalen naar emoties en gevoel. Door de jaren heen heeft Akiane zich zonder hulp ontwikkeld tot een volwaardig kunstenaar en reist ze de hele wereld over met haar schilderijen. Zij heeft vanaf deze jonge leeftijd al vele mensen mogen inspireren om bewust te worden van de liefde die overal is. Haar schilderijen raken je.

Ik heb het voorrecht bepaalde mensen die ziek zijn, te mogen ontmoeten. Stap voor stap accepteren ze dat ze het aardse lichaam gaan verlaten, ieder op de eigen tijd. Ze hebben allemaal spirituele ervaringen gehad. Ze genieten intens van het leven dat er nu is. De kleindochter die even aanwipt om iets te vertellen, andere mensen die nog veel kunnen eten, de paardenbloem tussen de gecultiveerde bloemen, het vogeltje op de vensterbank, zelfs als er iets niet helemaal goed gaat, kan dat prachtig zijn. Deze mooie mensen inspireren hun omgeving om ook meer te genieten en elk moment dankbaar te zijn voor het Leven! Wat is het leven toch wonderlijk als je bewust bent van dat wat meer is in het leven!!

Je kunt op vele vlakken en vele manieren inspireren. Wie heb jij vandaag al mogen inspireren? Hoe deed je dat?

Wil je reageren, mail gerust naar info@carolienjonkman.nl , of via de site staging2.carolienjonkman.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.