genieten van asperges in t hoogehuus

Geniet van het witte goud in ’t HoogeHuus tijdens het jaarlijkse asperge dinner aan de Zwolseweg 71a in Heino op vrijdag 13 mei. Het populaire diner bestaat uit diverse varianten van de asperge. Iedereen die belangstelling heeft, is van harte welkom!

Om 15.00 uur word je ontvangen met koffie en thee. Vervolgens krijg je een demonstratie van de bereiding van een aspergeamuse door de kok J. Koezen. Om 16.00 uur start de film over de asperge ‘Koningin der groenten’ onder het genot van een drankje en een amuse. Voor het diner is er gelegenheid voor een korte wandeling over het terrein. Het aspergediner met live muziek begint om 17.30 uur.

Reserveer nu een tafeltje en geniet van de asperges tijdens het 3-gangenmenu van topkwaliteit. De prijs (incl. diner, excl. drankjes) voor het gehele programma is voor GGG-leden 20 euro per persoon en niet GGG-leden 29,95 euro per persoon.

Je kunt je voor 7 mei aanmelden. Hiervoor kun je contact opnemen met de receptie van ’t HoogeHuus via T (088) 328 00 40. Het complete aspergemenu vind je op staging2.raz.nl. Als je gebruik wilt maken van een vegetarisch menu of dieetwensen hebt, is dit aan te geven bij de reservering.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.