geldautomaat in holstohus in olst

Gebruikers en bezoekers kunnen voortaan contant geld pinnen in het Holstohus in Olst. In de centrale hal van het Holstohus plaatste Rabobank Salland een geldautomaat.

Ed den Besten, directievoorzitter van Rabobank Salland pinde op 27 mei een bedrag bij de nieuwe geldautomaat welke verveelvoudigd werd. Den Besten overhandigde de cheque ter waarde van € 1.000,- aan Angelieke Huisman, directeur van Stichting Kulturhus Olst-Wijhe. De bijdrage is bestemd voor een digitale tafel in de expositieruimte in het nieuwe Infocentrum IJssel den Nul.

Het Holstohus is meer dan een gebouw alleen. De stichting Kulturhus Olst-Wijhe heeft tot doel een breed en gevarieerd aanbod van voorzieningen te bieden en het gemeenschapsgevoel te bevorderen, door het creëren van ontmoetingsplaatsen voor inwoners van Olst-Wijhe. Rabobank Salland wil hier graag aan bijdragen. Een kopje koffie drinken, theaterkaarten of een cadeautje kopen en geen geld op zak? Men vindt de geldautomaat links in de centrale hal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.