Home / archiefcentraal / geld terug als paasbult niet verbrand wordt

geld terug als paasbult niet verbrand wordt

Organisatoren van Paasvuren krijgen hun geld terug van de gemeente Raalte als de Paasbult niet verbrand wordt. De organisaties van de vuren kunnen 28,50 euro terugvragen, die vooraf als lege betaald moest worden. Op deze manier wil de gemeente de vrijwilligersorganisaties tegemoet komen. “Zij hebben door onvoorziene omstandigheden immers te maken met kosten in plaats van inkomsten,“ aldus de gemeente.

Nu code Oranje is opgeheven kunnen de organisatoren de komende dagen gebruik maken van de mogelijkheid het hout alsnog te verbranden. Organisaties die geen gebruik maken van hun ontheffing voor het branden van een ‘paasvuur’ en het hout gaan afvoeren (of al hebben afgevoerd), kunnen de gemeente verzoeken om teruggave van de leges.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.