Home / archiefcentraal / gedachten wisselen op dag van de dialoog

gedachten wisselen op dag van de dialoog

In de tweede week van november wordt in Olst-Wijhe weer een ontmoetingsavond gehouden in het kader van de Dag van de Dialoog. Een avond waarop het aangename – een maaltijd – gecombineerd wordt met het nuttige – een gedachtenwisseling.

Het thema zal dit jaar cirkelen rond het woord ‘buren’. De voorbereidingsgroep zoekt mensen die mee willen denken aan de voorbereidings avond en mee willen werken aan de voorbereiding van deze avond. Ben je hierin geïnteresseerd of wil je er meer over weten? Neem dan contact op met W.van.Dommelen@pkn.nl

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.