ge nijboer toernooi dit jaar een dag in mei

Het Gé Nijboer Toernooi wordt op zaterdag 28 mei voor de 32e keer gespeeld op Sportpark Tijenraan in Raalte. Maar liefst 77 F-, E- en D-teams doen een gooi naar de prijzen. Anders dan andere jaren is dat het toernooi slechts een dag duurt en dat het gehouden wordt in mei.

“Dat komt door late zomervakantie”, zegt Patrick Booijink van de Toernooicommissie Rohda Raalte. “Omdat er in deze maand meer concurrentie is van andere toernooien zijn er minder aanmeldingen binnengekomen dan voorgaande jaren. Dit betekent dat het toernooi in een dag afgewerkt wordt en niet in augustus maar in mei.”

De wedstrijden van de F- en E-pupillen staan onder andere onder leiding van de dit jaar opgeleide scheidsrechters. Rohda Raalte startte eind vorig jaar een campagne om scheidsrechters te werven. Dit leverde uiteindelijk 24 nieuwe clubscheidsrechters op, die allemaal gaan fluiten op het toernooi. Elke wedstrijd duurt twee keer een kwartier. Net als voorgaande jaren is ook dit jaar Rabobank Salland weer de hoofdsponsor van het toernooi ter ere van Gé Nijboer.

Voor meer informatie kun je kijken op staging2.rohdaraalte.nl bij het nieuwsbericht over dit toernooi staat ook het programma.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.