ga eagles start proef met clubtelevisie

Initiatiefnemers zijn Richard Thannhauser (algemene zaken en media Go Ahead Eagles) en Olivier Rensing (Kaas Corporate Video Solutions). Zij hebben inmiddels de eerste proefuitzending nagenoeg afgerond. “Wij willen onze supporters zo dicht mogelijk bij de club laten zijn en tv is natuurlijk het perfecte medium om dat te bereiken,” zegt Richard Thannhauser. “Vrijwel iedereen beschikt over internet en een snelle verbinding. Hierdoor kunnen we met bescheiden middelen onze doelgroep op maat bedienen.”

Het is de bedoeling dat het komend seizoen regelmatig een uitzending te maken. “Onderwerpen genoeg,” aldus Thannhauser. “De frequentie is echter afhankelijk van het aantal bedrijven dat wil adverteren op Eagles TV. Uitgangspunt is dat het de club niets kost, want iedereen weet dat we zuinig zijn op onze centjes.” Olivier Rensing zal de acquisitie voor zijn rekening nemen en is tevens verantwoordelijk voor de productie van de uitzending. “Ik vind het een enorme uitdaging om met dit project van start te gaan. Go Ahead Eagles is een bruisende club en een dankbaar onderwerp, want er gebeurt altijd wel iets in en rond De Adelaarshorst.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.