Home / archiefcentraal / formido raalte in teken van moederdag

formido raalte in teken van moederdag

Alle moeders die het afgelopen weekend een bezoek brachten aan de Formido in Raalte, mogen samen met een vriend of vriendin drie dagen lang gratis sporten bij Vital Centre. Alle moederlijke klandizie werd afgelopen weekend in het zonnetje gezet, moeders werden namelijk ontvangen met een roos en een bon voor een driedaags lidmaatschap.

Daarnaast werden alle klanten vorige week bij besteding van 50 euro of meer, getrakteerd op een waardecheque naar keuze. Deze is te besteden bij Sille Underwear Raalte, Haarmeijer Opticien Juwelier Raalte, InMind Raalte, Vital Centre Raalte/Heino en Raalte Plaza.

Lees ook

‘Onze Homeride gaat ook een groot dorpsfeest worden’

Luttenbergse vriendengroep fietst 500 kilometer voor Ronald McDonaldhuis LUTTENBERG – Hun zoon Cas (7) bracht …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.