formido raalte in teken van moederdag

Alle moeders die het afgelopen weekend een bezoek brachten aan de Formido in Raalte, mogen samen met een vriend of vriendin drie dagen lang gratis sporten bij Vital Centre. Alle moederlijke klandizie werd afgelopen weekend in het zonnetje gezet, moeders werden namelijk ontvangen met een roos en een bon voor een driedaags lidmaatschap.

Daarnaast werden alle klanten vorige week bij besteding van 50 euro of meer, getrakteerd op een waardecheque naar keuze. Deze is te besteden bij Sille Underwear Raalte, Haarmeijer Opticien Juwelier Raalte, InMind Raalte, Vital Centre Raalte/Heino en Raalte Plaza.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.