finish olympias tour moet groot feest worden

Sportliefhebbers kunnen de tour live via de speaker volgen. Het peloton van de Olympia’s Tour komt vanaf Den Nul, via de Rijksstraatweg, Olst binnen. Via de Wethouder AG Dekkerlaan finishen de renners rond 16.00 uur in de Jan Schamhartstraat, ten hoogte van park De Olsterhof. Na de finish worden de winnaars feestelijk gehuldigd.

Voor die tijd kunnen kinderen (vanaf 14.00 uur) deelnemen aan de Rabo Dikke Banden Race. Kinderen van groep 3 tot en met 8 kunnen op hun eigen fiets ervaren hoe het is om deel te nemen aan een officiële wielerwedstrijd. Na de huldiging van de winnaars kunnen de kinderen in park De Olsterhof zich uitleven op een springkussen, genieten van de kunsten van een ballonnenclown en van een lekkere snack.

Kinderen kunnen zich aanmelden voor de Dikke Banden Race via staging2.salland.rabobank.nl of bij de Rabobank in Olst en Wijhe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.