Home / archiefcentraal / fc twente fanpoint bij redit luttenberg

fc twente fanpoint bij redit luttenberg

“Ik wilde dit eigenlijk al een jaar of twee, maar het kwam er maar niet van”, lacht Raymond. “Maar onlangs heb ik besloten om ermee door te pakken.” Raymond is een fanatieke FC Twente supporter. Met name het nuchtere sfeertje rond de club spreekt hem aan. En daar doet ook de verloren Eredivisiefinale niks aan af. Overigens moest Raymond wel flink lobbyen bij zijn collega’s. “Mijn baas houdt zich niet echt bezig met voetbal en mijn collega Niek Hemmink is een fanatieke Ajacied. Maar hij heeft het heel sportief opgenomen. En hij zal me uiteraard ook nog wel inwrijven dat Ajax landskampioen is geworden. Maar dat hoort erbij!”

Lees ook

Stekjesbeurs in centrum Lettele

LETTELE – Zij-actief houdt op zaterdag 2 oktober weer de jaarlijkse stekjesbeurs in het centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.