eline te wierik naar wk rhonradturnen

Eline te Wierik uit Raalte mag alsnog naar het WK Rhönradturnen in Duitsland. Na het NK in maart leek het er nog op dat ze niet mee mocht, Te Wierik werd zesde en eindigde ze één plekje te laag, maar door het uitvallen van haar trainingsmaatje Ronja mag ze nu alsnog mee.

Waar het er tot voor kort nog op leek dat ze alleen mee kon om de Nederlandse afvaardiging aan te moedigen, dient zich nu een heel ander scenario aan. De sportkleding moet mee, want op 2 juni doet Te Wierik mee op het hoogste niveau.

Te Wierik moet haar oefening snel uit de kast halen en flink trainen. “Het geeft mij een dubbel gevoel, uiteraard vind ik het fantastisch dat ik deze kans nu krijg. Die pak ik ook met beide handen aan. Tegelijkertijd bekruipt mij het gevoel van Ronja, het is een ramp dat ze is uitgeschakeld. Zo’n kans om deel te nemen aan het WK is uniek, je moet er hard voor werken. We zitten allebei in niveau 1 van het Rhönradturnen, het hoogste niveau.”

Het Nederlandse team vertrekt maandag 30 mei richting Amsberg in Duitsland. Eline komt op 2 juni in actie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.