Home / archiefcentraal / eerste kamerverkiezingen in overijssel

eerste kamerverkiezingen in overijssel

De verkiezingen vinden in alle provincies tegelijkertijd plaats, namelijk om 15.00 uur. Alle provincies sturen hun uitslag naar de Kiesraad in Den Haag. Twee dagen later maakt de Kiesraad de officiële uitslag van de Eerste Kamerverkiezingen bekend.

Na de Eerste Kamerverkiezingen vergaderen Provinciale Staten gewoon verder, want het is tevens een reguliere Statenvergadering. Op de agenda staat onder andere de benoeming van de nieuwe gedeputeerde en het Jaarverslag 2010.

Lees ook

Natuurmomenten: Het verborgen meer

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.