echte indianen op bezoek bij scouting raalte

Bob Nitsch en zijn vrouw Lee hebben donderdagavond een bezoek gebracht aan de Scouting in Raalte. De scoutingleden kregen uitleg over de tradities en historie van de indianen. Bob en Lee zijn grootgebracht in de Cattaraugus Indianen Reservaat in Noord-Amerika, het zijn Iroquois Indianen.

Het tweetal trekt met voorlichtingen over de wereld en is deze maand een aantal dagen in Nederland. Naast voorlichting over het indianenbestaan, is Lee ook een spirituele leraar, counselor en creatieve artiest. Het belangrijkste aspect van hun reis is om zo veel mogelijk mensen te raken, van hart tot hart, op hun missie van Vrede.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.