eagles wint en is klaar voor play offs

Go Ahead Eagles heeft vrijdagavond in eigen huis een goede generale repetitie gehad voor de play-offs. De ploeg van trainer Andries Ulderink won met 2-1 van AGOVV Apeldoorn. Dinsdag speelt Eagles in de play-offs tegen FC Den Bosch.

Voor rust behoedde de lat de Deventenaren voor een achterstand. Pas na rust werd de score geopend door Koen van der Biezen. Niet veel later verdubbelde Luis Pedro deze voorsprong na een knappe actie. Michiel Hemmen bracht AGOVV nog wel terug in de wedstrijd door de 2-1 te scoren.

FC Volendam en Cambuur Leeuwarden verloren hun wedstrijd niet, waardoor Eagles niet als vijfde eindigde. Go Ahead begint daardoor dinsdag in Den Bosch. Die wedstrijd wordt om 20.00 uur afgetrapt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.