eagles agovv leuke derby in verschiet

Go Ahead Eagles speelt vrijdagavond de laatste reguliere competitiewedstrijd van het seizoen. De ploeg van Andries Ulderink treedt aan tegen AGOVV uit Apeldoorn. Tijdens de vorige ontmoeting van de teams, op 12 december, konden beide teams geen winnaar bepalen, want de vier gescoorde doelpunten werden eerlijk gedeeld.

Eagles, de nummer zeven van de ranglijst, draait lekker de laatste weken. Na een wat moeizame start van het competitiejaar werd de ploeg uit Deventer derde in de vierde periode. Iets dat waarschijnlijk goed genoeg is voor een plekje in de play-offs. Op de ranglijst staat Go Ahead met 47 punten uit 33 wedstrijden in de linker rij. AGOVV heeft het minder makkelijk. De Apeldoornse voetballers staan vijftiende op het lijstje, met 16 punten minder dan de thuisploeg.

Deventer tegen Apeldoorn, best een leuk scenario om het reguliere seizoen af te sluiten. Aftrap op 20.00 uur in de Adelaarshorst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.