dwangsom bewoners vakantiehuizen heino

De bewoners van zeven recreatiewoningen aan de Schoolbosweg in Heino krijgen een dwangsom van de gemeente opgelegd. Ze mogen volgens de gemeente namelijk niet permanent in de recreatiewoningen verblijven en de gemeente vindt dat ze dat wel doen.

De bewoners moeten voor 1 februari 2012 een ander permanent onderkomen gevonden hebben, anders legt de gemeente ze een dwangsom van 3.000 euro per maand op. Dit bedrag kan oplopen tot maximaal 30.000 euro.

De woningen die de gemeente in het vizier heeft, de percelen Schoolbosweg 6A tot en met N, worden al langere tijd in de gaten gehouden. Op basis van kentekenregistratie, de inschrijving bij de gemeente en feitelijke waarnemingen concludeert de gemeente dat er oneigenlijk gebruikt wordt gemaakt van de recreatiewoningen.

De gemeente heeft de bewoners van de zeven vakantiehuizen aangeschreven, waarin ze haar besluit kenbaar maakt. De bewoners kunnen nog wel in bezwaar, maar wat betreft eventuele rechtszaken heeft de gemeente een aardige staat van dienst. Bewoners van recreatiewoningen wonnen nog nooit een zaak van Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.