druk bezocht open huis muziekvereniging salland

Tijdens een druk bezocht open huis op donderdag 26 mei van Muziekvereniging Salland lieten leerlingen aan de bezoekers horen welke muziek zij al kunnen spelen. Ook het opleidingsorkest en de drumjeugd lieten zien hoe leuk het is om met een groep muziek te maken. Daarnaast werden bezoekers met een grote dosis humor door muziekdocent Marcel van der Wulp uit het publiek gehaald om kennis te maken hoe leuk het is om te blazen of trommelen. Na afloop kon iedereen zijn muzikaliteit kwijt op diverse instrumenten.

Muzieklessen

De leerlingen krijgen bij ?Salland? professionele muziekles van deskundige en enthousiaste instructeurs. Kinderen en volwassen kunnen lessen volgen op trommel, slagwerk, hoorn, bugel, trompet, bariton, schuiftrombone en saxofoon. In de lessen wordt op een creatieve manier theorie en praktijk gecombineerd zodat leerlingen na een paar jaar een goede muzikale basis hebben en een officieel erkend diploma.

AMV-lessen

Zit je op de basisschool en houd je van muziek? Vind je het leuk om te zingen te spelen of te bewegen op muziek? Dan is dit iets voor jou! Muziekverening Salland biedt kinderen van groep 5,6 en 7 de mogelijkheid Algemene Muzikale Vorming (AMV) te volgen. Er wordt natuurlijk veel gezongen en gespeeld maar ook wordt er geleerd over maat en ritme, toonhoogte en instrumenten. “Na de zomervakantie organiseren we bij voldoende deelname AMV-lessen in Lierderholthuis onder leiding van een professionele instructeur.”

Aanmelden

Lijkt het je leuk om muziekles of AMV-les te volgen, neem dan contact op met het bestuur. Dit kan door te mailen naar mail@muziekverenigingsalland.nl of te bellen met Nico Geerlink 0572-391386. Meer informatie is te vinden op staging2.muziekverenigingsalland.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.